Provezza, TP52 Süper Serisine devam ediyor

32 Copa del Rey de VelaProvezza Yelken Takımı 23 yaşında. Geçmişi IOR, IMS ve One Design tipi teknelerle ülkemizde olduğu gibi yurt dışı yarışlarında da ünlü. İki Farr 40 ekibi ile gelişen proje ,[2008, Cristabella / Desafio] TP52 – TUR1212 Provezza 7 ile devam ediyor. Projenin sahibi camiamızda yelken sporuna verdiği desteklerle, titizliği ve mütevaziliği ile tanınan Ergin İmre. En büyük yardımcısı da Kemal Aksüyek.

Provezza CrewEkibin bir bölümü 25 yıldan fazla beraber yarışıyor. TP52 ile iki üç yıllık geçmişleri olan Provezza ekibini profesyonel yarışçılar tamamlıyor. Bunlardan uzun yıllardır Provezza Yelken Takımında yer alan Peter Lester ve  iki olimpiyat madalyalı skipper Nick Rogers (GBR) sadece birkaçı.                     Tüm ekip için lütfen resimi tıklayın. Provezza hazırlık döneminde Mayıs ayı başında Gaastra Palmavela 2013′ te IRC kategorisinde birinci olmuştu.

Provezza 2Provezza, TP52 Super Series 2013 – Copa del Rey Mapfre ayağında beşinci oldu ve şu an genel klasmanda iki ayak eksiği ile (Key West ve 52 World Championship) yedinci durumda bulunuyor. Tüm seri yarış sonuçları

Provezza Mapfre

Provezza Yelken Takımına gelecek yarışlarda bol şans dileriz.

04/08/2013 – 09.40

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s